top of page
KOUCINK-AKADEMIE-logo500pix.jpg

Skupinová supervize pro kouče

webinář

Pro koho:

Setkání pro všechny kouče, kteří chtějí kultivovat svůj styl a vědomě na sobě pracovat.

  • pro kouče, kteří chtějí rozvíjet své uvědomění v roli kouče

  • pro kouče, kteří chtějí reflektovat vlivy působící na proces koučování

  • pro kouče, kteří mají zájem rozvíjet znalosti a dovednosti kouče

  • pro kouče, kteří vnímají potřebu podívat se sebe jako kouče, svoji práci, dění s klientem

Supervize skupiny profesionálů ve stejné roli, kteří sdílejí své situace a vzájemně se inspirují, jak s danou situací zacházet. Skupinovou supervizi vede zkušený supervizor, který skupinu provází a nabízí také své úhly pohledu. 

Co supervize přináší

  • vytváří chráněný prostor, kam si kouč může přinést cokoliv, co se děje v procesu koučování s ním, s klientem i ve vztahu mezi nimi nebo s určitým typem klienta a může si to prohlédnout z mnoha stran, včetně té, co kouč nevidí, neslyší a neuvědomuje si

  • umožňuje reflektovat Vaši práci, vnímat Vaše úvahy o ní a uvědomit si vytváření koučovacího vztahu, procesu a vlivu na klienta

  • nabízí náhled na to, co se děje v širším systému (firmě, rodině, vztazích) a co ovlivňuje koučování

Dvouhodinová skupinová supervize pro vás představuje 1 CCE, který můžete uplatnit pro ICF certifikaci.

Skupinová supervize | Koučink Akademie | AKADEMMIE Libchavy

Termín setkání

V případě zájmu nám napište

Cena: 

individuálně 

osobní setkání v Praze

ONLINE přes ZOOM 

Naši supervizoři

Eva Mohauptová, PCC

Jiří Šmejkal, ACC

Zdeněk Štěpánek, PCC

Přihlášení

Jméno a příjmení:
E-mail:
Telefon:
Termín:
Poznámka:
Odeslat
Děkujeme za přihlášení.
Brzy Vás budeme kontaktovat!

Reference

Supervize pro mě byla přínosná v několika ohledech. Přišel jsem s vlastními tématy, ve kterých jsem neměl jasno. Supervizorka mně pomohla koučovacím způsobem si přijít na řešení a zapojila do toho i ostatní členy skupiny. Všichni jsme se tak od sebe mohli učit a inspirovat se.

Michal H.

Supervize bylo přesně to, co potřebuji, abych se mohla dál rozvíjet. Když jsem já vkládala podnět, dostala jsem jiný náhled od ostatních, což bylo skvělé a sama jsem mohla vyjádřit svůj náhled na podněty ostatních. Také jsem si odnesla několik rádoby "drobností", které se během koučování běžně objevují a jejich možné řešení. Vše ve velmi bezpečném, otevřeném a uvolněném prostředí, i jsme se zasmáli :-). Velmi se mi to líbilo, vidím supervizi jako velký přínos pro další rozvoj v koučování i v osobní rovině a příště ráda přijedu.

Helena Z.

Na týmovou supervizi jsem šla se svým tématem, které jsem si potřebovala ujasnit. To se podařilo snadno a rychle, a to díky bezpečnému prostředí, které umožnilo sdílet názory a zkušenosti všech přítomných. Objevila jsem další možnosti, jak odlehčit situaci v průběhu koučování. Velkým přínosem pro mne byla možnost zažít si a trénovat přímou komunikaci, která podle mne dokáže čistit vztahy i prostředí. Učili jsme se všichni navzájem. Děkuji. Všem doporučuji.

Ivana S.

bottom of page